O nas

Dobro došli na web stranice agencije za nekretnine RESIDENCE!!

Dopustite nam da Vam ponudimo naše posredovanje u procesu kupoprodaje nekretnine!

Agencija RESIDENCE je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina, koja je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj pod brojem:372/2009 koji se vodi kod Hrvatske gospodarske komore. Agencija je osnovana 2006 godine.

Posredovanjem u kupoprodaji naš rad započinje s ostvarivanja prvog kontakta, razgledavanjem nekretnine, slikanjem nekretnine te provjerom stanja nekretnine u zemljišnim knjigama i katastru. Politika agencije je štititi interes i kupca i prodavatelja, savjetovati i zastupati svoje klijente, te prvenstveno stvoriti odnos povjerenja. Nudimo najbolju moguću prezentaciju nekretnina, radeći kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

U suradnji sa ovlaštenim energetskim certifikatorom nudimo Vam povoljnu izradu energetskog certifikata za Vašu nekretninu.

Vođeni iskustvom i znanjem, profesionalnošču i brzinom, iskusan tim djelatnika, opravdat će sva Vaša očekivanja.

Obratite nam se sa povjerenjem!
Sa štovanjem,

Direktor
Sandra Modrušan
DIPL.ING MANAGEMENT

Residence nekretnine
Residence nekretnine
Ta spletna stran zapusti "piškotke" v računalniku za namene navigacije vsebine in anonimne zbirke statističnih podatkov o uporabi. Z uporabo te spletne strani potrjujete, da se strinjate s tem.